Uitjes in Zutphen ®
Vrijgezellenfeest Zutphen + + + dagje weg Zutphen+++uitjes in Zutphen+++stadswandeling Zutphen+++uit in Zutphen+++dagje uit Zutphen+++kookworkshops Zutphen+++happen en stappen Zutphen+++evenementen Zutphen+++workshops Zutphen+++activiteiten Zutphen + + + Personeelsuitje Zutphen+++bedrijfsuitje Zutphen+++vrijgezellenfeest Zutphen+++familiedag Zutphen+++bedrijfsfeest Zutphen+++afdelingsuitje Zutphen+++stadsspel Zutphen+++groepsuitje Zutphen+++teamuitje Zutphen + + + Uitjes en eten: Culinaire Route+++Happen en Stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Kookworkshops+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: Prison Break+++City Experience+++Historische Kilometer + + + Een groepsuitje in Zutphen? Geen probleem! Kom naar Zutphen voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, budget uitje, koldertocht, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Uitjes in Zutphen.nl - groepsuitje The Hunt in Zutphen

Vanaf 200 personen           € 20,00 p.p.
120 t/m 199 personen       € 22,50 p.p.
60 t/m 119 personen         € 25,00 p.p.
20 t/m 59 personen           € 30,00 p.p.
15 t/m 19 personen           € 35,00 p.p.
08 t/m 14 personen           € 43,00 p.p.

exclusief btw en reserveringskosten 

Beleef de stad eens op een andere manier!
In dit dynamische programma staan slim samenwerken en het bepalen van een goede tactiek centraal. Altijd goed geweest in spoorzoeken? Zoek dan nu het spoor dat naar Mister Secret leidt. Om hem te vinden gaat u eerst op zoek naar Mister X en Mister Y. Zij lopen als onbekenden in de binnenstad rond en hebben essentiële informatie voor het vinden van Mister Secret. Het gezelschap wordt in meerdere teams opgesplitst. Door slim en tactisch samen te werken kunt u de mysterieuze persoon ontmaskeren.

Elk team krijgt een mobiele telefoon, een kaart van het centrum van de stad en een vragenformulier mee. Op de kaart staan punten ingetekend waar de antwoorden op de vragen te vinden zijn. Deze antwoorden vormen bij elkaar de codes. Een juiste code wordt via whatsapp doorgegeven en daardoor wordt het steeds makkelijker om de grote onbekende te vinden. Welke groep is de beste spoorzoeker en vindt Mister Secret als eerste?

•Tijdsduur 3:00 uur
•Instructie en begeleiding
•Gebruik materialen
•1 Drankje p.p.
•Reserveringskosten 15 euro per boeking

Combineer deze activiteit met koffie/gebak, lunch, borrel of diner. Bel of mail voor een prijsopgave.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinzutphen.nl

Uitje reserveren?
Boek The Hunt in Zutphen nu!