Uitjes in Zutphen ®

Uitjes in Zutphen ® biedt een goedkoop uitje vol spanning en sensatie met de EscapeBox

 

Groepsuitje Escape Box


Uitjes in Holland biedt een goedkoop uitje vol spanning en sensatie met de EscapeBox. De EscapeBox is een leuk uitje voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje.


Wat is een EscapeBox?

Uit een Escaperoom moet je proberen te ontsnappen. Bij de EscapeBox zit je niet in een afgesloten ruimte, maar vast aan een kist, de EscapeBox.

Doel van de Escape Box
De eerste uitdaging is om de box open te krijgen. Met de materialen die in de box zitten gaan jullie proberen jezelf te verlossen. Je hebt hier één uur de tijd voor. Hoe sneller dit lukt hoe meer punten je verdient. Komen jullie er niet uit dan is het mogelijk om tegen inlevering van punten een aanwijzing bij de spelleider te krijgen. Lukt het jullie om los te komen zonder dat alle punten op zijn?

Zijn jullie met meer dan tien personen dan staan er twee identieke boxen naast elkaar waarbij jullie in twee teams tegen elkaar spelen.


Wat je moet weten over de EscapeBox

Prijs € 242,00 incl. btw - 01 t/m 10 personen
€ 363,00 incl. btw - 11 t/m 20 personen
€ 484,00 incl. btw - 21 t/m 30 personen
€ 605,00 incl. btw - 31 t/m 40 personen
€ 726,00 incl. btw - 41 t/m 50 personen
€ 847,00 inc. btw - 51 t/m 60 personen
Reserveringskosten 1 x € 18,15 incl. btw per boeking
Duur 1,5 uur
Inclusief Professionele spelbegeleiding, gebruik materialen, 2 drankjes (koffie, thee, fris, bier, huiswijn)
Waar Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Alkmaar, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Volendam, Zutphen, ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinzutphen.nl 

Boek dit uitjeOok leuk om te doen

Groepsuitje escape in the city Escape in the city
   Wat vonden anderen van de EscapeBox?

FUWAHet was super geslaagd, dank jullie wel! De EscapeBox viel erg in de smaak bij iedereen. Groeten en tot de volgende keer.


Timo de VriesEr is in elke stad wel een escaperoom te vinden, maar de EscapeBox heeft toch wel een streepje voor. Het voordeel van de EscapeBox is dat je het spel overal kan doen, dus ook op de eigen locatie, zoals in ons geval. Als je denkt dat je makkelijk los kan komen, dan vergis je je. Het is een race tegen de klok. Leuk en spannend spel.


RabobankMet tien collega's vastgeketend aan een box en dan binnen een uur los zien te komen. We vonden het spannend en uitdagend en een erg leuke invulling van ons teamuitje. Dank voor de goede organisatie.


NVOIk was er zelf gisteren niet bij, maar ik heb alleen maar positieve reacties gehad van mijn collega's. Veel complimentjes over het spel en dat het best wel pittig was om los te komen en de goede begeleiding. Top!


Familie HanegraafHierbij willen we jullie erg bedanken voor afgelopen vrijdag. De middag was super door jullie geregeld en het spel de EscapeBox is inderdaad een onwijs gaaf/spannend/leuk spel!
Aanrader!