Uitjes in Zutphen ®

Uitjes in Zutphen.nl - Waar lekker eten in Zutphen? TOP 10 leukste hotspotsWaar lekker eten in Zutphen?

Zutphen heeft zoveel leuke restaurants dat je eigenlijk gewoon niet goed weet waar je nou écht heen moet. Om het je iets makkelijker te maken geven je een overzicht van onze favo hotspots in Zutphen.

 

 

🍴De Wijnhuistoren

Op één van de mooiste plekjes van Hanzestad Zutphen vind je Italiaans restaurant De Wijnhuistoren. In dit sfeervolle en eigentijdse restaurant gelegen aan het gezellige marktplein in het historische centrum kun je terecht voor Italiaans koffiespecialiteiten en goed verzorgde lunchgerechten. 's Avonds worden lekkere Italiaanse specialiteiten geserveerd. Stuk voor stuk afgestemd op het seizoen. In de gewelvenkelder La Bodega kan je genieten van huisgemaakte Spaanse tapas en spannende cocktails.

De Wijnhuistoren
Groenmarkt 40

7201 HZ Zutphen
Openingstijden
za              vanaf 11.00 uur
zo t/m ma vanaf 12.00 uur

 

🍴Chapoo!

Chapoo! bevindt zich in de prachtige, oude binnenstad van Zutphen, midden in het winkelgebied. In de zomer is het lekker toeven op het terras vóór de zaak. Het interieur van het restaurant is een mix van trendy en klassiek en door de hoge plafonds geeft het restaurant een prettig, ruimtelijk gevoel. De lunch- en dinerkaart wisselen meerdere keren per jaar en bieden telkens weer mooie, smakelijke gerechten.


Chapoo!
Turfstraat 7
7201 KD Zutphen
Openingstijden
ma t/m za 10.00-21.00 uur
zo              12.00-21.00 uur

🍴Grand Café Pierrot

Grand Café Pierrot is gelegen aan de mooiste markt van Zutphen, de Houtmarkt. Met uitzicht op de historische binnenstad is dit de perfecte locatie om onder het genot van een lekker drankje en zorgvuldig bereide gerechten te genieten. Het gevelbrede buitenterras is lekker verwarmd. De unieke historische gewelvenkelder is geschikt voor bedrijfsfeesten, recepties en bruiloften.

Grand Café Pierrot
Houtmarkt 54
7201 KM Zutphen
Openingstijden
di t/m do 10.00-01.00 uur
vr t/m za 10.00-02.00 uur
zo           14.00-21.00 uur